3.2.11

Πανόραμα: The sequel

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ορισμένα πράγματα δεν χωρούν σε μία μόνο ταινία, ένα βιβλίο ή ένα τεύχος. Θυμήσου τον Τζορτζ Λούκας. Για να ολοκληρώσει τον “Πόλεμο των άστρων” χρειάστηκε να γυρίσει δύο τριλογίες. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε για να αφηγηθεί την ιστορία του Ρόκι Μπαλμπόα έτρωγε ξύλο επί έξι ταινίες (εξαιρείται, αν δεν κάνω λάθος, το νούμερο πέντε όπου έκανε τον προπονητή). Δεν θα σταθώ μόνο στον κινηματογράφο. Το ίδιο δεν συνέβη και με τον Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν και τον “Άρχοντα των δαχτυλιδιών”;. Μπορείς να χωρέσεις όλη την ιστορία της “Μέσης Γης” με τα χόμπιτ, τα ξωτικά, τους ανθρώπους και όλα εκείνα τα παράξενα πλάσματα σε έναν τόμο; Η απάντηση είναι: δεν μπορείς.
Και έρχομαι στα δικά μας. Αφού στο τεύχος 101 (δες την πρώτη ανάρτηση) δεν χώρεσαν όλα εκείνα που θέλαμε να γράψουμε για το Πανόραμα και την Πυλαία, αποφασίσαμε να κάνουμε το αυτονόητο: “Πανόραμα:
The sequel”. Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ένας μελαχρινός δημοσιογράφος (με γκρίζους κροτάφους) και ο αχώριστος συνεργάτης του, ένας δυναμικός φωτογράφος, ανεβαίνουν στο Πανόραμα για να δουλέψουν πάνω σε ένα πρότζεκτ για την χλωρίδα και την πανίδα. Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτούς: παίρνουν μια λάθος στροφή και, αντί να βρεθούν στην φύση, “αναγκάζονται” να πίνουν καφέδες, να δοκιμάζουν φαγητά και να πίνουν ποτά. Η συνέχεια επί της οθόνης (των σελίδων).


Για να διαβάσεις το τελευταίο τεύχος πάτησε εδώ