14.4.11

Προξένου Κορομηλά


Γνωρίζω ότι έχω αρκετές ημέρες να ενημερώσω το blog μου αλλά έχω καλή δικαιολογία: το τελευταίο διάστημα άρχισα να υλοποιώ ορισμένες ιδέες μου που ήταν ξεχασμένες επί χρόνια σε κάποια άκρη του μυαλού μου (από την οποία, προφανώς, δεν περνούσα και πολύ συχνά). Η πρώτη (και η μοναδική που μπορώ να ανακοινώσω) είναι το παραμύθι για το οποίο είχα γράψει παλαιότερα. Επειδή τα γραπτά μένουν -ακόμη κι όταν βρίσκονται σε κάποιον σέρβερ του blogspot στην Αλαμπάμα- μπορείτε να διαβάσετε την καταχώρηση εδώ. Το παραμύθι προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και σε λίγες μέρες θα είμαι σε θέση να αποκαλύψω και, κυρίως, να δείξω περισσότερα. Υπομονή.

Για την ώρα αρκεστείτε στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε στο "live!" για έναν από τους πιο ιδιαίτερους (δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός) δρόμους της Θεσσαλονίκης, την Προξένου Κορομηλά. Νομίζετε ότι την γνωρίζετε; Η απάντηση στις σελίδες του τεύχους.

Υ.Γ. Eπιτέλους, δίνεται απάντηση στο ερώτημα: Ποιος ήταν ο πρόξενος Κορομηλάς; Όποιος το γνωρίζει, τού αξίζουν συγχαρητήρια.