5.5.11

Ο παράδεισος των παιδιών



Σε δύο συμπεράσματα μπορείς να καταλήξεις παρατηρώντας το εξώφυλλο του “live!” της Κυριακής: το πρώτο είναι ότι ο πιτσιρικάς διαθέτει κάποια υπερφυσική δύναμη. Έχει μόλις αφήσει την προβλήτα και ετοιμάζεται να πετάξει πάνω από τη λίμνη. Ο τελευταίος που είδα να κάνει κάτι παρόμοιο ήταν ο Καλ Ελ αλλά κι αυτός έπρεπε να φτάσει στην εφηβεία για να το καταφέρει (ανοίξτε κάνα κόμικ του Σούπερμαν να ξεστραβωθείτε). Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ένα συνηθισμένο αγοράκι που δεν ήρθε στον πλανήτη μας από τον Κρύπτονα, ούτε διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις. Αντίθετα, διαθέτει τεράστια αποθέματα ενέργειας και όρεξης για μπάνιο και παιχνίδι... Αν και το δικό σας πιτσιρίκι διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, δεν θα πρέπει να του στερήσετε την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα περιβάλλον σαν αυτό της φωτογραφίας. Θα περάσει καλοκαίρι χαρισάμενο και θα “λιώσει” στις δραστηριότητες έχοντας δίπλα του καμιά διακοσαριά ακόμη παιδιά. Το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε στις παιδικές κατασκηνώσεις θα λύσει κάθε σας απορία.

Υ.Γ. Και για όποιον δεν το έπιασε, το σωστό συμπέρασμα είναι το δεύτερο. Αν παρόλα αυτά, το παιδί σας μπορεί να πετάει, να λυγίζει σιδερένιες μπάρες με τα χέρια του, να περνάει μέσα από τοίχους, να βγάζει ακτίνες λέιζερ από τα μάτια του και το φύσημά του να παγώνει λίμνες, τότε επικοινωνήστε αμέσως με την σύνταξη του περιοδικού.

Υ.Γ. 2 Δεν μας ενδιαφέρουν παιδιά που δεν κουράζονται από το παιχνίδι ή παιδιά που μπορούν να σε ζαλίσουν με τη φασαρία τους μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα...